Sałatka śledziowa z ananasem
Porcje Czas przygotowania
4 15min.
Porcje Czas przygotowania
4 15min.
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Ananasa przekrój na pół wzdłuż. Wydrąż środek, a wydobyty miąższ pokrój na małą kosteczkę. Wrzuć do miseczki.
  2. Następnie dodaj umytego i pokrojonego na małe kawałki selera naciowego.
  3. Odsącz z zalewy małe opakowanie kukurydzy i dodaj do reszty.
  4. Do miseczki włóż, również uprażoną garść orzechów włoskich (lub innych), dodaj 3/4 opakowania koreczków śledziowych SEKO.
  5. Dodaj owoce granata, skrop całość sokiem z limonki, dodaj posiekane liście kolendry i delikatnie zamieszaj. Udekoruj koreczkami śledziowymi SEKO, kolendrą oraz owocami granatu.
  6. Smacznego!
Pozostałe informacje

Skorzystałaś/-eś z tego przepisu? Będzie mi bardzo miło, jeśli pokażesz, jak wyglądało Twoje danie i podzielisz się z innymi!
W tym celu dodaj zdjęcie na Instagramie z hashtagiem #aspiracjewariacje

Przepis pochodzi ze strony:

www.aspiracjewariacje.pl

PODOBNE WPISY